پنجمین همایش ملی مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران با رویکردهای نوین بصری در نوشتار به ایستگاه آخر رسید

آیین اختتامیه «پنجمین همایش ملی مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران با رویکردهای نوین بصری در نوشتار»، اول اسفندماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.

دکتر زهرا حسین‌نژاد -دبیر علمی «پنجمین همایش ملی مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران»-، با اعلام این خبر گفت: این همایش ملی که پنجمین تجربه برگزاری خود را با همکاری و مشارکت گسترده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و سازمان‌های مرتبط پشت سر می‌گذارد، در دو بخش علمی (ارایه مقاله) و عملی(نمایشگاه گروهی آثار هنرهای تجسمی)  برگزار می‌گردد.

        

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و فرهنگ افزود: توسعه پژوهش‌های بنیادی و کاربردی با رویکردهای نوین بصری در نوشتار، هنر نوشتار و مطالعات بین‌رشته‌ای، هویت (بوم شناسی هنری) و نوشتار فارسی، هنر نوشتاری و مطالعات زنان از جمله اهداف علمی این همایش است و تاکنون بیش از 40 مقاله علمی به دبیرخانه همایش رسیده است.

دکتر حسین نژاد گفت: بیش از 1700 اثر تایپوگرافی در محورهای لوگوتایپ، پوستر و نقاشی خط نیز به دبیرخانه این همایش ارسال شده که این آثار درحاشیه آیین اختتامیه همایش، در محل گالری هنر دانشگاه علم و فرهنگ به نمایش گذاشته خواهد شد.

عضو هیات علمی گروه گرافیک دانشگاه علم و فرهنگ گفت: تایپوگرافی هنری است که در آن طراح می‌کوشد با تغییر عناصر متن، مثل اندازه، فاصله حروف، شکل حروف، فاصله خطوط، پاراگراف بندی و مواردی از این دست زبان بصری برای تایپ به وجود آورد.

وی افزود:این همایش درصدد است تا گسترش و توسعه فضای تعامل میان مباحث نظری و اجرای آثار هنری هنرمندان ایرانی را در این حوزه فراهم سازد.

دبیر علمی این همایش تاکید کرد: ایجاد زمینه لازم برای انجام تحقیقات و پژوهش‌های علمی و کاربردی در این موضوع -که مبحثی میان رشته‌ای است-، با ارائه موضوعات جدید و استانداردهای نوین، درغنای پژوهش‌ها، تجربه‌ها و نوآوری‌های آکادمیک، اهمیت زیادی دارد و به توسعه فرهنگ و دانش فنی می‌افزاید.