برگزاری افتتاحیه نمایشگاه «کلیمت ازدست رفته» در دانشگاه علم و فرهنگ
نمایشگاه «کلیمت از دست رفته» یادوارهی گوستاو کلیمت در دانشگاه علم وفرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ این نمایشگاه با حضور الکساندر ریگر- معاون فرهنگی سفارت اتریش، سید علیاکبر هاشمیراد – معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه-، دکتر محمد مهدی اخوی یان- رییس دانشکده هنر و معماری –، دکتر منوچهر جهانیان- رییس دانشکده علوم گردشگری- میهمانان ویژه و جمعی از مدیران و مسوولان دانشگاه علم و فرهنگ در محل گالری هنر این دانشگاه برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که امروز(چهارشنبه) در گالری هنر دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ گفت: از گذشته های دور هنرمندان سفیران فرهنگی بین کشورها بودند.
دکتر محمد مهدی اخوییان افزود: در ایران در دوره صفویه می بینیم که آثار رضا عباسی توسط یکسری از علاقه مندان و تجار اصفهان به کشورهای اروپایی می رود و در آن دوره متاثر از هنر رضا عباسی در اروپا اثر خلق می شود.
وی ادامه داد: در همان زمان می بینیم که از غرب هم آثاری وارد دربار صفوی می شود و بسیاری از آثار مصور ایرانی از آثار هنرمندان اروپایی وام می گیرد. این گفتمان تمدن ها بیش تر توسط هنرمندان صورت می گیرد چراکه هنر مرز نمی شناسد.
در ادامه، وزیر مختار، معاون سفیر و مدیر انجمن فرهنگی اتریش در رابطه با برگزاری این نمایشگاه و نامی که برای آن انتخاب شده است، گفت: حدود صد سال پیش کلیمت زندگی می کرد و امروز در میان ما نیست. به دلیل وقوع جنگ جهانی اول و جنگ جهانی دوم مشکلات زیادی برای زندگی کردن در اروپا وجود داشت.
الکساندر ریگر افزود: به عنوان یک هنرمند علاوه بر تمرکز بر روی زیبایی آثار او خوب است بر روی موضوعاتی که کمتر در آثار او مورد توجه قرار گرفته است نیز تمرکز شود.
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه تمرکز بر این است که این هنرمند کجا زندگی می کرده و در چه بازه زمانی می زیسته است. چه اتفاقی برای آثار او افتاده و کدام یک از آثار او گم شده و اکنون در دسترس نیستند.
ریگر تصریح کرد: البته آثار کلیمت پر از زیبایی و ابهاماتی است که در حوزه آثار هنری مطرح شده است. این نمایشگاه به دنبال محل کار و آتلیه کلیمت است و تمرکزش بر روی این موضوع است.