در نخستین نمایشگاه نقاشی اَرتَنگ مطرح شد:
هنر ابزاری برای تفاهم فرهنگها و انتقال پیامهای اجتماعی
حمایت از فعالیتهای دانشجویی درحوزههای فرهنگی و هنری به عنوان ابزاری برای ایجاد تفاهم فرهنگی و انتقال پیام های اجتماعی– اقتصادی دانشجویان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ نخستین «جشنواره ملی اَرتَنگ» با حضور میهمانان ویژه، نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین جمعی از مدیران، مسوولان و دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ در فرهنگستان هنر افتتاح شد.
سیدعلیاکبر هاشمیراد در این مراسم گفت: حمایت از فعالیتهای دانشجویی درحوزههای فرهنگی و هنری به عنوان ابزاری برای ایجاد تفاهم فرهنگی و انتقال پیام های اجتماعی– اقتصادی دانشجویان است که میتواند راهگشای فردای ایران باشد و هدف اصلی برگزاری برنامههای دانشجو محور، کمک به شناسایی و پرورش استعدادهای هنری و فرهنگی دانشجویان و کشف استعدادهای جدید است.
معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: فعالیت های فرهنگی و هنری دانشجویان زمینهساز پویایی و نشاط در فضای علمی دانشگاه بوده و مشارکت علمی و اجرایی دانشجویان در اینگونه برنامه ها به ارتقای سطح علمی و مهارتی آنها میانجامد و این برنامه ها زمینه مناسبی برای تعامل اجتماعی و توسعه روابط و تعامل با دیگر دانشجویان و دانشگاه ها را فراهم می آورد.
دکتر هاشمی راد افزود: دانشگاه علم و فرهنگ با دارا بودن سی و هفت کانون و انجمن علمی فعال تاکنون برنامه های بسیاری را تدارک دیده که برگزاری جشنواره ملی اَرتَنگ هم دستاورد دیگری از این مجموعه است که دانشجویی بودن مهم ترین مزیت آن است.
وی با تاکید بر دقت انجام شده در داوری آثار ارائه شده به این جشنواره، اظهار امیدواری کرد که با تلاش صورت گرفته حقوق صاحبان آثار حفظ شده باشد.
دکتر علی اصغر میرزاییمهر -دبیر علمی جشنواره اَرتَنگ و عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ- نیز در خصوص فرآیند برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره ملی اَرتَنگ شامل دو بخش نمایشگاهی و پژوهشی است که بخش نمایشگاهی با موضوع «انسان؛بازپیدایی» و پنل پژوهشی با موضوع «جایگاه انسان در نقاشی معاصر ایران» بر اساس محورهای مناسبات شهر، شهروند و بازنمود آن در آثار نقاشان معاصر ایران، تداوم سنت نگارگری در نقاشی معاصر ایران، مفهوم انسان در فلسفه و بازتاب آن در نقاشی معاصر ایران و جامعه شناسی بدن در نقاشی معاصر ایران برگزار شده است.
وی افزود: بیش از 700 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که آثار نمایش داده شده در این نمایشگاه آثار برگزیده داوران است.
لازم به ذکر است که جشنواره ملی اَرتَنگ با همکاری انجمن علمی دانشجویی نقاشی دانشگاه علم و فرهنگ، دستاندرکاران فرهنگستان هنر و همچنین حمایت معنوی اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گستره ملی تا هفتم تیرماه برپا شده و شرکت عموم علاقهمندان در آن آزاد است.