مشارکت دانشگاه علم و فرهنگ در دومين همايش بين المللي هنرهاي تجسمي و محيط زيست با رويکرد هنر بازيافت
دومين همايش بين المللي هنرهاي تجسمي و محيط زيست با رويکرد هنر بازيافت، به منظور گسترش و توسعه مباحث بينا رشته اي هنر و محيط زيست از منظر تئوري و اجرا و با هدف ایجاد تعامل ميان متفکران و هنرمندان در عرصه بين الملل، 22 و 23 آبان ماه برگزار میگردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ به نقل از دبیرخانه این همایش؛ انجام تحقيقات و پژوهش هاي علمي و کاربردي در اين موضوع، مي تواند منجر به ارائه دستاوردهاي نوين در حيطه ي محيط زيست باشد و بازتاب نتايج تحقيقات، پژوهشها، تجربهها و نوآوري هاي آکادميک، به توسعه فرهنگ و دانش فني بيانجامد و اذهان را به حفظ، حراست و ترميم تخريبهاي محيط زيستي آگاه مي سازد.
مباحث توسعه پايدار همچون حفظ انرژي، محيط زيست و منابع طبيعي در ساختارهاي هنر جديد بازخوردهاي متفاوتي را ارائه مي دهد. هنر علاوه بر نقش زيباشناسانه و فرهنگ ساز خود، قادر خواهد بود تا به عنوان رسانه و ابزار آگاهي بخشي در جهت صيانت از منابع طبيعي و حفظ حرمت هاي آن عمل کند. اين همايش براي برقراري ارتباطات علمي هنري و تبادل افکار ميان هنرهاي تجسمي، محيط زيست، توسعه پايدار با جامعه آکادميک و لزوم بهره برداري از منابع بازيافتي در جهت بهينه سازي و برگشت به چرخه ي توليد و يا بهره مندي زيباشناسانه از آن ها برگزار می گردد.
همايش بين المللي هنرهاي تجسمي و محيط زيست با رويکرد هنر بازيافت با همکاري و مشارکت گسترده انجمنهاي علمي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي و سازمانهاي همکار از جمله دانشگاه علم و فرهنگ در دو بخش علمی و عملی برگزار مي گردد و محورهاي آن عبارتند از:
1. پژوهش هاي بنيادي و کاربردي(روش شناسي پژوهشي در هنر محيطي و هنر بازيافت، ارزيابي و آسيب شناسي پايان نامههاي دانشگاهي، با موضوع هنر بازيافت و هنر محيطي، محيط زيست و هنر)
2. هنر محيطي، هنر بازيافت و مطالعات بين رشتهاي(شيوه هاي اجراي هنر بازيافت، هنر محيطي در عرصه جهاني، محيط زيست و هنر اجرا، محيط زيست و علوم انساني)
3. هويت(بوم شناسي هنري) و محيط زيست(تاثيرات هنر محيطي بر مخاطب، نقش هنر بازيافت در پيشرفت و توسعه فرهنگي، تجلي تفکر ايراني- اسلامي در هنر بازيافت ومحيطي، هويت ملي و مولفههاي آن در هنر بازيافت ومحيطي)
4. بحران محيط زيست و آثار هنري( رابطه ي هنر با فضاهاي سبز و تاثير آن بر روحيه انسان، نمايش و اجراي آثار هنري که به فعاليتهاي بشر در تخريب محيط زيست اشاره دارد، نقش هنر در جلوگيري از آلودگي صوتي و نقش هنر در جلوگيري از آلودگي آب ، خاک و هوا)
5. هنر و نگاه زيست محيطي در زندگي روزمره(نقش طراحي محصول و خدمات در اصلاح الگوي زندگي، طراحي و محيط زيست، طراحي براي توسعه پايدار، روش هاي نوين طراحي پايدار در دنياي امروز)
همايش بين المللي هنرهاي تجسمي و محيط زيست با رويکرد هنر بازيافت در تاريخ22و23 آبان 1398 در سالن همايشهاي بين المللي دانشگاه الزهرا(س) برگزار مي گردد.