دکتر هاشمی در آیین معارفه نوورودی ها:
وابستگی به جهاد دانشگاهی مهمترین مزیت دانشگاه علم و فرهنگ است
دانشگاه علم و فرهنگ یک دانشگاه کارآفرین است که به واسطه اتصال به جهاد دانشگاهی دارای مزیت نسبی به سایر دانشگاهها میباشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ آیین معارفه نوورودیهای این دانشگاه امروز-شنبه، بیستم مهرماه-در سالن همایشهای بینالمللی برگزار شد و دانشجویان نوورودی مقاطع مختلف، اعضای هیات علمی، روسای دانشکدهها و معاونین دانشگاه در آن شرکت کردند.
رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تاکید بر مزیت های رقابتی دانشگاه علم و فرهنگ نسبت به سایر دانشگاهها گفت: این دانشگاه به دلیل وابستگی به جهاد دانشگاهی به عنوان بزرگترین نهاد علمی و فرهنگی کشور از پژوهشگاهها، آزمایشگاهها، کارگاهها، امکانات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی این نهاد برخوردار است و همین امر سبب تقویت کیفی دورههای آموزشی و مزیت نسبی دانشگاه علم و فرهنگ نسبت به سایر دانشگاهها شده است.
سید سعید هاشمی افزود: هرسال در مهرماه شاهد پیوستن تعدادی دانشجو به خانواده علم و فرهنگ هستیم و امسال نیز بسیار خوشوقتیم که حدود 2400 دانشجوی فرهیخته، مصمم، پرانگیزه و فرهنگی به جمع ما اضافه شدهاند.
وی تاکید کرد: دانشگاه کارآفرین هویتی مستقل و ویژگیهای مشخصی دارد که مهمترین آن داشتن اراده لازم برای کارآفرینی است.
دکتر هاشمی گفت: در واقع سوقدادن ویژگیهای سازمان سنتی بهسوی سازمان کارآفرینی، میتواند دانشگاه سنتی را به دانشگاه کارآفرین تبدیل کند که این امر در دانشگاه علم و فرهنگ درحال انجام است.
وی افزود: با این رویکرد بسترهای مناسبی مانند پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و بنیاد کسب و کار برای ایده پردازی و تبدیل دانش به محصول در دانشگاه ایجاد شده است.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: درحال حاضردانشگاههای کارآفرین نقش اساسی در نوآوری صنعتی و توسعه فناوری و درنتیجه اشتغالزایی و رفاه ایفاء میکنند ولی موفقیت آن ها در گرو میل به پیشرفت، روحیه نوآورانه، میزان ریسک پذیری و استقبال دانشجویان است.
وی تاکید کرد: در واقع دانشجو و دانش آموخته دانشگاه کارآفرین نه تنها در جستوجوی استخدام در جایی نیست؛ بلکه خود به عنوان کارآفرین میتواند با دانش کسب شده و ایده پردازی مبتنی بر علم، شغل ایجاد کند و ثروت خلق نماید.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: بی تردید کسب علم و دانش، همچنان نخستین وظیفه همه دانشجویان در دانشگاهها است ولی افزون بر آن امروز در تمام دانشگاههای معتبر جهان، دانشجویان علاوه بر کسب دانش تخصصی و مورد علاقه خود به دنبال خلق ثروت از دانش اندوخته شده نیز هستند.
هاشمی تاکید کرد: درحال حاضر، فاصله دانشگاهها و جامعه در دانشگاه های معتبر جهان به کمترین میزان خود رسیده و دانشگاهها باید درخدمت رفع نیازهای جامعه هدایت شوند که این رویکرد با جدیت تمام در این دانشگاه دنبال می شود.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: آینده کشور درگرو تلاش، همت و پشتکار شما عزیزان خواهد بود و ما نیز به سهم خود تلاش میکنیم تا بسترهای مناسب برای بالندگی و شکوفایی دانشجویان را فراهم نماییم.
وی درپایان اظهار امیدواری کرد که دانشجویان نوورودی با تزکیه نفس و خودسازی، تلاش، تحرّک و نشاط علمی، داشتن درک و بینش فرهنگی و اجتماعی به تقویت روحیه پشتکار و کارآفرینی خود بپردازند تا بتوانند خدمات ارزندهای به ایران اسلامی ارائه دهند و اسباب سرافرازی خانوادههای خود، دانشگاه علم و فرهنگ و جهاد دانشگاهی را در بخشهای ملی و بین المللی فراهم آورند.