رییس جهاددانشگاهی در آیین بزرگداشت روز دانشجو:

جهاددانشگاهی حاصل استعداد دانشجویی است

رییس جهاددانشگاهی در آیین بزرگداشت روز دانشجو گفت: یکی از ثمره‌های نهضت دانشجویی جهاددانشگاهی است و این نهاد محدودیتی در تولید ندارد؛ چراکه حاصل استعداد دانشجویی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ به نقل از جهاددانشگاهی، آیین بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علم و فرهنگ با حضور دکتر حمیدرضا طیبی- رییس جهاددانشگاهی- و دکتر سید سعید هاشمی- رییس دانشگاه علم و فرهنگ-، و جمعی از دانشجویان این دانشگاه روز شانزدهم آذرماه سال جاری برگزار شد.

دکتر طیبی با اشاره به اهمیت تاریخی روز دانشجو گفت : پس از کودتای ۲۸ مرداد، دانشجو به‌عنوان قشر پیشران جامعه ایران و یک مؤلفه مهم شناخته شد. از این تاریخ به بعد بود که دانشجویان یکی از محورهای اساسی برای تغییرات سیاسی و اجتماعی در نظر گرفته شدند.

وی با بیان اینکه جوامع غربی هم به‌خوبی می‌دانند که دانشجویان در کشور ما چه تأثیرات مهم سیاسی و تاریخی داشتند افزود: کشورهای غربی همواره خواهان سلطه بر کشورهایی با منابع زیاد طبیعی و انسانی بودند و هستند و تمایل زیادی به توسعه علم و صنعت در این کشورها ندارند. برای مثال آن‌ها می‌خواهند صنایع بیشتر به شکل مونتاژ باشد و نه تولیدات بومی که قابلیت تجاری‌سازی دارد. سعی دارند دانشگاه‌های این کشورها در حد کارشناسی باقی بماند و استعدادها به مرحله شکوفایی نرسد.

رییس جهاددانشگاهی تاکید کرد: کشورهای غربی معمولاً خواهان ایجاد حکومت‌های وابسته برای دسترسی راحت‌تر به منابع هستند، اما خوشبختانه ما زیر بار سلطه آن‌ها نرفتیم و نهادی نظیر جهاددانشگاهی مثال روشنی برای این گزاره است.

دکتر طیبی گفت: درواقع نگرانی دانشجویان در دهه ۴۰ از این‌که دیگر کشورها، ایران را کنترل کند، کاملاً منطقی بود و نهضت دانشجویان منجر به خودباوری شد که درنهایت یکی از ثمره‌های آن جهاددانشگاهی است که خوشبختانه بر مبنای فعالیت‌های دانشجویی شکل گرفت.

وی افزود: اگر علم را راهی برای شناخت دقیق عالم بدانیم، استفاده از آن در ارتقای زندگی بشر خود را به شکل فناوری نشان داده است که در حوزه‌های گوناگون نظیر فنی و مهندسی، پزشکی و غیره نمود پیداکرده است که درنهایت منجر به توسعه زندگی و آسایش بشر شده است.

رییس جهاددانشگاهی گفت: اساس کار ما در جهاددانشگاهی فعالیت‌های پژوهشی بود که ماحصل آن منجر به تولید بر مبنای فناوری و تأسیس مراکز مهم درمانی و تخصصی نظیر پژوهشکده رویان شد.

دکتر طیبی بابیان اینکه امروزه درمان ناباروری در کشور ما یک امر عادی است و دیگرکسی برای درمان این معضل به خارج از کشور مهاجرت نمی‌کند افزود: در درمان انواع سرطان نظیر سرطان پستان هم دستاوردهای مهمی داشتیم. در این زمینه پژوهشکده سرطان معتمد کارهای علمی و بالینی بسیار زیادی را انجام می‌دهد.

به گزارش سیناپرس، رییس جهاددانشگاهی در پایان سخنانش گفت: در کل باید اذعان کنم این نهاد محدودیتی در تولید ندارد؛ چراکه حاصل استعداد دانشجویی است.