برگزاری استارتاپ ویکند بین‌المللی گردشگری

استارتاپ ویکند بین‌المللی گردشگری با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه مون پولیه (سفارت فرانسه) و پژوهشکده گردشگری مشهد برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ رایزن علمی سفارت فرانسه، روسا و مدیران دانشگاه علم و فرهنگ  و نمایندگان دانشگاه مون پولیه طی نشستی به بررسی زمینه‌های همکاری‌های ‌دانشگاهی و نحوه اجرای پروژه استارتاپ ویکند بین‌‌المللی گردشگری پرداختند.

آدرین روزیه- رایزن علمی سفارت فرانسه-، با بیان اینکه حمایت و تسهیل همکاری‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه‌های دو کشور ایران و  فرانسه یکی از وظایف تعریف شده سفارت فرانسه است، گفت: تنوع بخشیدن به  فعالیت‌های علمی دو کشور  و توسعه همکاری‌ها به ویژه در زمینه‌های گردشگری، فناوری‌های نرم و خلاق از مهم‌ترین برنامه‌های سفارت در سال 2022 است.

وی افزود: باتوجه به ظرفیت‌ها، توانایی‌ها و تجربیات شاخص دانشگاه علم و فرهنگ در زمینه استارتاپ‌های دانشگاهی، کارآفرینی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی مایلیم همکاری‌ دانشگاه مون پولیه  و دانشگاه علم و فرهنگ رابا برگزاری  استارتاپ ویکند بین‌المللی گردشگری آغاز نماییم.

دکتر هاشمی- رییس دانشگاه علم و فرهنگ-، با اشاره به سابقه همکاری‌های علمی دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگران فرانسوی گفت: خوشبختانه پیرو تفاهم‌نامه‌های موجود با پژوهشکده نظر اساتید علم و فرهنگ و اساتید فرانسوی در پروژهای تحقیقاتی همکاری موفقیت‌آمیزی داشته‌اند و امیدواریم اجرای پروژه مشترک استارتاپ ویکند گردشگری زمینهساز  توسعه همکاری‌های دانشگاه علم و فرهنگ  و دانشگاه‌های فرانسوی در حوزه‌های گردشگری، هنر و معماری و تبادل استاد و دانشجو  دو کشور باشد.  

رایزن علمی سفارت فرانسه اظهار کرد:  پروژه استارتاپ ویکند گردشگری در حال حاضر  در قالب سه فاز اجرایی، اعلام فراخوان و دریافت طرح‌های نوآور گردشگری، انتخاب 10 طرح برتر  توسط کمیته  فرانسوی-ایرانی و برگزاری  این رویداد در تهران تعریف شده است.

آدرین روزیه افزود: در پایان این رویداد تیم برگزیده با حمایت سفارت فرانسه، دانشگاه علم وفرهنگ و پژوهشکده گردشگری سفر یک هفته‌ای برای رقابت با دانشجویان فرانسوی  و حضور در  فب لب‌هاFabrication Laboratory (FabLab)  خواهند داشت.

دکتر منوچهر جهانیان- رییس علوم دانشکده گردشگری-، ضمن اعلام آمادگی اعضای هیات علمی دانشکده علوم گردشگری در برگزاری این رویداد گفت:  هسته‌‍‌های اصلی گردشگری کشور در دانشگاه علم و فرهنگ پایه‌گذاری شده و این دانشگاه با تاسیس نخستین دانشکده علوم گردشگری در دهه گذشته همواره در ارائه دوره‌ها و رشته‌های نوین حوزه گردشگری پیشگام بوده است. کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت یکی  از نوین‌ترین دکترینهای این دانشکده در حوزه گردشگری است که در سطح بین‌المللی نیز مورد استقبال واقع شده است.

دکتر پرچکانی-مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی-  نیز با تاکید بر رویکرد نوآورانه و کارآفرینی دانشگاه در ایجاد و توسعه شبکه‌های همکاری بین‌المللی گفت: حضور دانشجویان بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ در استارتاپ ویکند گردشگری یکی از برنامه‌هایی است که برای برگزاری این این رویداد در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: امیدواریم با توجه به اشتراکات دانشگاه مون پولیه فرانسه و دانشگاه علم و فرهنگ به زودی شاهد همکاری بیشتر دو دانشگاه باشیم.