سومین مدرسه تابستانی لیزر و فوتونیک کلید خورد

سومین مدرسه تابستانی لیزر و فوتونیک از امروز، ۲۷ شهریورماه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وفرهنگ به نقل از  ایسنا، در افتتاحیه این رویداد علمی پژوهشی که به همت شبکه ملی تحقیقات لیزر پزشکی کشور و با همکاری مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی و همچنین مرکز تحقیقات لیزر پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر محمدرضا رزاقی رئیس شبکه لیزر پزشکی کشور برگزاری سومین مدرسه تابستانی لیزر و فتونیک را بارقه امید عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در مدت سه روز برگزاری این مدرسه تابستانی اساتیدی از کشورهای روسیه و آلمان سخنرانی می‌کنند، گفت: هدف از برگزاری مدرسه لیزر و فتونیک بررسی دقیق‌تر لیزر به عنوان یک ابزار درمانی، تشخیصی و کاربردی در ابعاد مختلف و معرفی دستاوردهای جدید آن است. امیدوارم این مدرسه تابستانی به تشخیص سریع‌تر و به‌موقع‌تر بیماری‌هایی که می‌توان به کمک لیزر آن‌ها را تشخیص داد، بینجامد.

دکتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز ابراز امیدواری کرد که مدرسه تابستانی لیزر و فتونیک، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و محققان را با مسیر جدیدی آشنا کند.

وی با بیان اینکه کاربرد لیزر در پزشکی بر عهده کادر درمان و ساخت آن در دست محققان است، گفت: آشنایی هرچه بیشتر این دو گروه با یکدیگر می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای توسعه لیزر و کاربرد عمیق‌تر و گسترده‌تر آن فراهم کند.

وی ادامه داد: آموزش‌های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی، فرصت سازی می‌کند تا توانایی‌های افراد در فضای جدیدتر و وسیع‌تر به اجرا در آید و تلاش می‌کنیم نسل جوان خلاقی تربیت شود که تصمیم‌گیر و در زندگی خود و در زندگی ملی نقش‌آفرین باشد.

دکتر حبیبی گفت: جهاد دانشگاهی بعد از برگزاری مدرسه تابستانی لیزر، آماده ارائه آموزش‌های تکمیلی به همراه تحقیقات و پژوهش‌های مرتبط، به‌ویژه در تحقیقات بین رشته‌ای در حوزه لیزر و همچنین حمایت از ایده‌ها و نوآوری‌های شماست.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: ما نیاز به آموزش داریم چون نیاز به توسعه داریم، نیاز به توسعه داریم چون برای حل مشکلات باید توسعه پیدا کنیم؛ چون در رقابت هستیم و باید قدرتمند باشیم. چون تکنولوژی در دنیا هر روز در حال پیشرفت است و ما در ارائه آموزش و انتقال دانش از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم بود. ما انتقال مهارت می‌دهیم و در حقیقت اگر قدم‌ها درست برداشته شود، شخصیت حرفه‌ای مخاطبان ارتقا پیدا می‌کند و همه این‌ها باعث ارتقا و توسعه کشور خواهد شد.

دکتر محسن فاتح، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز گزارشی درباره مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی ارائه کرد.

وی توضیح داد: آغاز فعالیت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در حوزه لیزر به دو دهه گذشته برمی‌گردد که نهایتا به تاسیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی این سازمان در سال ۸۴ انجامید. در ادامه نیز با توجه به رویکرد جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، فعالیت‌های مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی در سال ۹۷ در زمینه درمان زخم و ترمیم بافت متمرکز شد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: هدف اصلی ما در حوزه درمان تسریع روند ترمیم زخم و بافت است و پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت یارا افتخار این را دارد که از محققان و صاحب‌نظران در حوزه‌های لیزر و زخم و ترمیم بافت دعوت به انجام فعالیت‌های مشترک کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم‌پزشکی تهران، سومین مدرسه تابستانی لیزر و فوتونیک تا ۲۹ شهریور ادامه دارد، علاقه‌مندان برای حضور می‌توانند به لینک برگزاری این مدرسه مراجعه کنند.