یکی از بهترین دانشگاههای غیردولتی وزارت علوم هستیم*کلاسهای ما از اول مهرماه آغاز خواهند شد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به جزئیات زمان ثبتنام دانشجویان نو ورود این دانشگاه برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت:
کلاسهای دانشگاه علم و فرهنگ که یکی از بهترین دانشگاههای غیردولتی کشور تحت نظارت عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، از شنبه اول مهر آغاز خواهد شد.
دکتر مجید نجارزاده در گفتوگو با ایسنا، در خصوص زمان و نحوه ثبتنام دانشجویان نو ورود سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، گفت: در مقطع دکتری تخصصی پس از اعلام نتایج اسامی پذیرفتهشدگان رشتههای مختلف، فرایند ثبتنام آغاز شده و کماکان در حال انجام است.
وی ادامه داد: در مقطع کارشناسی ارشد نیز فرایند ثبتنام در دو مرحله غیرحضوری و حضوری صورت میگیرد. در گام اول، ثبتنام غیرحضوری از شنبه ۱۸ شهریور آغاز خواهد شد و از دوشنبه ۲۰ شهریور نیز مرحله پذیرش به صورت حضوری انجام خواهد گرفت.
نجارزاده در خصوص ثبتنام مقطع کارشناسی نیز با تاکید بر اینکه فرآیند ثبتنام در این مقطع بلافاصله پس از اعلام اسامی پذیرفتهشدگان از سوی سازمان سنجش، اطلاعرسانی میشود، خاطر نشان کرد: طبق تقویم آموزشی دانشگاه، کلاسهای درس مقاطع مختلف تحصیلی از شنبه، اول مهر ۱۴۰۲ به صورت حضوری شروع خواهند شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ با بیان اینکه این دانشگاه با سابقه ۳۰ سال خدمت یکی از دانشگاههای دارای مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به لحاظ ساختاری وابسته به جهاد دانشگاهی است، ادامه داد: اعتبار این دانشگاه از دو وجه است؛ از یک سو به عنوان یکی از بهترین دانشگاههای غیردولتی کشور تحت نظارت عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و از سوی دیگر این نهاد معتبر آموزشی و پژوهشی، بستگی سازمانی دارد.
نجارزاده با اشاره به مزایای این دانشگاه، خاطر نشان کرد: این دانشگاه با برقراری ارتباط با نهادهای علمی جهاد دانشگاهی مثل مؤسسه رویان، در حوزههای مختلف علمی به دنبال توسعه کیفی بوده و در این مسیر موفقیتهای چشمگیری نیز به دست آورده است. از جمله اینکه دانشگاه علم و فرهنگ در رتبهبندی دانشگاهی سایمگوی اسپانیا در سه سال پیاپی (۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱) به عنوان رتبه یک نوآوری دانشگاههای کشور معرفی شده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ با تاکید بر اینکه این دانشگاه دارای نهادهایی با ظرفیتهای کارآفرینی و اشتغالزایی مثل پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، بنیاد توسعه کسب و کار و سرای نوآوری است، اظهار کرد: هر یک از این نهادها میتوانند پایگاهی برای پذیرش و پرورش ایدههای مختلف دانشجویان باشند.
وی ۶ دانشکده تخصصی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده هنر و معماری، دانشکده علوم انسانی، دانشکده حقوق، دانشکده علوم و فناوریهای نوین زیستی و دانشکده گردشگری را از بخشهای این دانشگاه ذکر کرد که در بیش از ۹۰ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشجو میپذیرند، ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر دارای قریب به ۸۰۰۰ دانشجو در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی قریب به ۱۲۰ عضو هیات علمی است.
نجارزاده در پایان گفت: این دانشگاه همراستا با سیاستهای ماموریتگراییِ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هماهنگ با مطالعات آمایش سرزمین نظام آموزش عالی کشور به دنبال توسعه کمی و کیفی و بازآفرینی ارزشهای علمی و فرهنگی خود است. در این مسیر، تبدیل دانشگاه علم و فرهنگ به کانون اصلی نظام آموزش عالی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور، هدفگذاری شده است؛ چرا که این هدف، زمینهساز رشد کمّی و توسعه کیفی و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی این دانشگاه در سطح کشور است که امیدواریم با حمایتهای جهاد دانشگاهی و در قالب طرح تحول مدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری محقق شود.
روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ