با حمایت دانشگاه علم و فرهنگ؛

سمینار علمی آب، غذای سالم و تندرستی برگزار شد

سمینار علمی آب، غذای سالم و تندرستی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا به همت شتابدهنده فاخربوم با حمایت بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ شنبه ۶ آبان ماه در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با حضور جمعی از اندیشمندان، کارآفرینان و پژوهشگران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، بیش از ۷۰ نفر در این سمینار به صورت مجازی و حضوری شرکت کرده و به بررسی موضوعاتی مانند نقش آب در تغذیه انسان ها و چرایی انتخاب شعار «آب زندگی، آب غذا» که از سوی سازمان جهانی غذا انتخاب شده است و آموزه‌های طب ایرانی و استفاده از غذاهای ارگانیک پرداختند.

فرناز نیکخواه دبیر علمی این سمینار خاطرنشان کرد: دکتر نفیسه حسینی‌یکتا رئیس اداره طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دکتر مهدیه بُد معاون علمی و فناوری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری،  دکتر علیرضا حسن‌زاده رئیس پژوهشکده مردم شناسی، دکتر سیدرضا نورانی رئیس انجمن علمی ارگانیک ایران، دکتر کوروش جعفریان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر روشن بابایی‌همتی عضو هیات علمی دانشگاه گیلان و آقایان حسین شکوهی و محمد صارمی در بخش‌های دیگر سمینار سخنرانی‌هایی با موضوعات جامعه شناختی و فرهنگ، نقش تغذیه در سبک زندگی سالم، رشت شهر خلاق خوراک‌، رویکردهای آموزشی در صنعت غذا و اهمیت آموزش طبخ غذای سالم  ارائه کردند.

همچنین در پایان سمینار  نیز از پوستر جشنواره ملی خوان پارسی با حضور دکتر سیدسعید هاشمی رئیس انجمن علمی گردشگری ایران و رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ رونمایی شد.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ