به همت معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده گردشگری؛

نشریه « گردشگری و اوقات فراغت» موفق به کسب رتبه علمی «ب»شد

نشریه « گردشگری و اوقات فراغت» دانشگاه علم و فرهنگ موفق به کسب رتبه علمی «ب» شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ نشریه « گردشگری و اوقات فراغت» به صاحب امتیازی دانشگاه علم و فرهنگ در ارزیابی علمی سال ۱۴۰۱ کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، به همت معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده گردشگری موفق به کسب رتبه علمی «ب» شد.

نشریه « گردشگری و اوقات فراغت» از سال ۱۳۹۲ تا کنون به صورت دوفصلنامه منتشر می‌شود و تا کنون بالغ بر ۱۰۹ مقاله توسط پژوهشگران مختلف در این نشریه ارائه شده است.

گفتنی است، این نشریه به سردبیری دکتر منصور غنیان، مدیر مسوولی دکتر سیدسعید هاشمی، مدیر علمی- اجرایی دکتر زهرا نادعلی پور تاکنون موفق به کسب نمایه‌های پایگاه‌های متنوعی شده است. همچنین مقاله‌های منتشر شده در این نشریه در پایگاه‌هایی همچون ReseaechGate Academia SID, Magiran, Google Scholar, CIVILICA, Noormags و LinkedIn نمایه می‌شوند.

همچنین برای دسترسی به وب سایت نشریه به این لینک مراجعه کنید.