برگزاری کارگاه چاپ اکوپرینتی به همت انجمن علمی - دانشجویی طراحی پارچه و لباس

کارگاه چاپ اکوپرینتی به همت انجمن علمی- دانشجویی طراحی پارچه و لباس روز سه‌شنبه ۲۳ آبان در کلاس ۲۱۳ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این کارگاه توسط ملیحه‌السادات وزیری، دانشجوی مقطع کارشناسی‌ارشد رشته طراحی پارچه و لباس دانشگاه علم و فرهنگ به مدت ۵ ساعت برگزار شد که مورداستقبال دانشجویان این رشته و نیز سایر علاقه‌مندان در رشته‌های دیگر قرار گرفت. همچنین، در حین برگزاری این کارگاه، دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه و دکتر محمدرضا نامداری، رئیس دانشکده هنر و معماری از آن بازدید داشتند.

گفتنی است، اکوپرینت پدیده نوظهور در صنعت چاپ منسوجات است که در سال‌های اخیر در پی آگاهی زیست‌محیطی و گرایش به سبک زندگی سالم و مد پایدار در بخش نساجی مورد توجه واقع شده است و هدف از اکوپرینت حفظ محیط زیست با استفاده از منابع طبیعی و دوستدار محیط زیست و تجزیه پذیر برای کاهش آلودگی محیط زیست و صدمه به آن است.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ