برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته مهندسی صنایع

مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته مهندسی صنایع به همت انجمن علمی - دانشجویی این رشته روز شنبه ۲۰ آبان در سالن دکتر کاظمی آشتیانی با حضور دانشجویان، استادان و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این مراسم که با خوشامدگویی به دانشجویان نوورودی رشته مهندسی صنایع همراه بود، در ابتدا، طی پانلی با حضور دکتر سيدمهدي سجادي‌فر، دکتر محمدرضا حسن‌زاده، دکتر عزيزاله جعفري و دکتر مرتضي خاكزار، مدیران گروه گرایش‌های رشته مهندسی صنایع و دکتر رحمانی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، مسائل و موضوعات مربوط به رشته مهندسی صنایع و گرایش‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ادامه، صدرا عمویی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در خصوص اهداف و برنامه‌های فرهنگی و دکترابراهيم حاج خان ميرزاي صراف، مديركل دفتر همكاريی‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه، درخصوص برنامه‌های این اداره‌کل برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع سخنرانی کردند. برگزاری مسابقه و اجرای موسیقی توسط گروه ماهور از بخش‌های دیگر این برنامه بود.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ