برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته مدیریت فرهنگی هنری

مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته مدیریت فرهنگی و هنری به همت انجمن علمی - دانشجویی مدیریت فرهنگی و هنری روز شنبه ۲۰ آبان در سالن دکتر کاظمی آشتیانی با حضور دانشجویان، استادان و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این مراسم که با خوشامدگویی به دانشجویان نوورودی رشته مدیریت فرهنگی هنری همراه بود، صدرا عمویی، مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه، ضمن تبریک به دانشجویان نوورودی‌های این رشته، درخصوص اهداف یازده‌گانه حوزه فرهنگی و برنامه‌های این معاونت توضیح داد. دکتر آرش حیدری و دکتر ناصرالدین غراب، از اعضای هیئت‌علمی گروه مطالعات فرهنگی، سخنرانان دیگر این مراسم بودند و درخصوص اهداف رشته مدیریت فرهنگی و هنری، سرفصل‌های درسی، اهمیت و زمینه‌های کاری این رشته و سایر مسائل مربوطه توضیح دادند و پاسخ‌گوی پرسش‌های دانشجویان در این خصوص بودند. نوازندگی کانون موسیقی ماهور بخش پایانی این برنامه معارفه بود.

روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ