سه شنبه 11 اردیبهشت 1403

بازدید دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ از سیزدهمین نمایشگاه کار دانشگاه شریف

گروهی از دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ به همت انجمن علمی- دانشجویی مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی و بازرگانی با همکاری دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه، طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ۲۲ و ۲۳ آبان در قالب دو گروه مجزای آقایان و بانوان از سیزدهمین نمایشگاه کار دانشگاه شریف بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ،  این بازدیدها در جهت آشنایی دانشجویان با صنایع کشور، نیازمندی‌های شغلی و کارورزی و کارآموزی در حوزه‌های گوناگون بود. شرکت‌های شرکت آلیاسیس در حوزه مهندسی صنایع، شرکت sanat تولیدکننده باتری‌های صنعتی، شرکت شتاب‌دهنده اسمارتک، شرکت‌های افراسیستم میهن و امارانت در حوزه فناوری ارتباطات و شرکت‌های اسنپ، دیجیکالا و ایرانسل و همراه اول ازجمله مواردی بودند که دانشجویان از آن بازدید کردند.

سیزدهمین نمایشگاه کار که با حضور بیش از ۴۵ شرکت معتبر خصوصی برگزار شد؛ با ایجاد فرصت‌های شغلی در حوزه‌های فنی و مهندسی، مدیریت و بازاریابی، مالی، هنر و گرافیک، علوم ارتباطات و موقعیت‌های شغلی وابسته به علوم پزشکی و تجربی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ